Hammarby IF:s Supporterklubb
Välkommen till Hammarby IF:s Supporterklubb!

Om supporterklubben

Hammarbys IF:s supporterklubbs huvuduppgift är att stödja ungdomsidrotten inom Hammarby IF-familjen. Hammarby IF:s Supporterklubb bildades 1953. Vi är idag drygt 1200 medlemmar.

Bidrag och stipendier delas ut med jämna mellanrum ut till enskilda ungdomar eller lag inom Hammarbyfamiljen. Under de senaste åren har cirka 90 000 kronor per år tilldelats ungdomsidrotten.

Föreningen har normalt möte en gång i månaden och behandlar då aktuella frågor och inkomna ärenden. Föreningens verksamhet vilar på ideell grund och alla som är involverade arbetar med detta på sin fritid.

Gör en insats för Hammarby IF:s framtid – bli medlem du också!

Vi stöttar ungdomsidrotten i Hammarby!
2022-03-17 16:19

Bli medlem idag!

Skolorna fick 2021 bidrag från er medlemmar!
2022-03-17 16:05
På bilden ser ni våra härliga ungdomar i Bajen Bandy vars förening tilldelats 15 000 kr 2021.
Förra året, 2021, delade Hammarby Supporterklubb ut 108 000 kr fördelat på sju olika föreningar inom Hammarby IF! Pengar som går oavkortat till att stärka upp de olika ungdomssatsningarna.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..