Hammarby IF:s Supporterklubb
På bilden ser ni våra unga fotbollstjejer träna på ett soligt Kanalplan.
Vet ni vad Hammarby IF:s supporterklubb är?

För dig som inte vet ska vi nu kortfattat berätta.

Vår ideella förening bildades redan 1953 och vår huvuduppgift är att stödja ungdomsidrotten inom Hammarby Idrottsförening.
Bidrag och stipendier delas ut med jämna mellanrum till enskilda ungdomar eller lag inom Hammarby IF.

Cirka 90 000 kronor per år tilldelas ungdomsidrotten där många lag och enskilda Hammarbyare får chansen att fortsätta bedriva sin verksamhet och fortsätta med idrotten de älskar.

Föreningen har normalt möte en gång i månaden och behandlar då aktuella frågor och inkomna ärenden. Föreningens verksamhet vilar på ideell grund och alla som är involverade arbetar med detta på sin fritid.

Gör en insats för Hammarby IF:s framtid och bli medlem!
För att bli medlem skriver du in namn, personnr och adress i en swish.
100 kr för ungdom, 150 kr för pensionär och 250 kr där emellan.

Man kan också swisha in bidrag till swishnumret som är: